Renovering

Vi utför det mesta inom renovering, allt från att öppna upp en mindre vägg till en totalrenovering.

Renovering i Eslöv & Skåne

Drömmer du om ett nytt kök? En platsbyggd garderob eller nya golv? Vi på RK-Entreprenad finns här för att förverkliga dina visioner.

Med vårt team av erfarna snickare kan du vara säker på att din renovering blir precis som du tänkt dig. Vi är behöriga snickare med lång erfarenhet inom byggbranschen. Vi strävar alltid efter högsta kvalitet i vårt arbete. Ett renoveringsprojekt handlar om mer än bara utseendet. Det handlar också om att skapa en funktionell och praktisk hemmiljö. Vi lägger därför stort fokus på att uppfylla dina krav och förväntningar, hela vägen från materialval till utförande. Vi lämnar alltid garanti på våra utförda arbeten. Vi utgår ifrån Eslöv men åker ut till dig i hela Skåne.

Kostnadsfritt hembesök inför renovering

När du anlitar oss för renovering så erbjuder vi ett kostnadsfritt hembesök utan köpkrav, där vi kan diskutera lösningen med dig och måtta på plats. På så sätt får vi en bättre uppfattning om uppdraget och kan ge dig en rättvis offert.

Bidragsberättigad renovering i Eslöv

Som privatperson kan du få upp till 30% avdrag på arbetskostnaden för renovering med ROT-avdraget. Läs mer om vilka typer av renoveringar som är ROT-avdragsberättigade på Skatteverkets hemsida.

Anlita oss för renovering i Eslöv och övriga Skåne

Har du frågor eller vill anlita in oss för din renovering?

Kontakta oss på 070 23 75 230 eller så besvarar vi dig så snabbt som möjligt. Välkommen till oss på RK-Entreprenad – Vi hjälper dig med renovering i Eslöv, Skåne!

Offertförfrågan

Fyll i formulär nedan så återkommer vi inom 24 timmar