Takbyte

Våra takläggare lägger alla sorters tak. Vi finns med från start till slut med allt från ställning, rivning, nytt tak med tillhörande detaljer. 

Tveka inte på att kontakta oss för hjälp med takbyte. Vi utgår från Eslöv men har hela Skåne som arbetsplats. 

Takläggare i Eslöv & Skåne

Våra erfarna takläggare utför takbyten samt takrenoveringar i Eslöv samt övriga Skåne. Vi kommer ut på kostnadsfria hembesök utan köpkrav. Vi erbjuder även garanti på alla våra arbeten.

När är det dags för ett takbyte?

Generellt sett håller de flesta tak i cirka 30-50 år. Plåttak har en livslängd på ungefär 30-40 år, tegeltak däremot är mer hållbara och kan hålla upp emot 100 år. Det är viktigt att regelbundet inspektera takets täthet och isolering för att säkerställa att allt är i gott skick. Vi rekommenderar att en takbesiktning görs ungefär vart 10-15 år för att utvärdera takets skick. Att investera i ett nytt tak innebär inte bara en förbättring av bostadens kvalitet utan gör även huset mer attraktivt och kan höja marknadsvärdet!

I många fall kan det dock vara tillräckligt med en takrenovering istället för att byta ut hela taket. En takrenovering är en mer kostnadseffektiv åtgärd jämfört med att installera ett helt nytt tak och kan förlänga livslängden på det befintliga taket. Våra takläggare hjälper er oavsett om det gäller ett helt takbyte eller en takrenovering. Vi utgår från Eslöv men erbjuder takbyten i hela Skåne.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Offertförfrågan

Fyll i formulär nedan så återkommer vi inom 24 timmar